Greenworks ontwikkelt ook praktische duurzaamheidsconcepten.

Boester®

Boester® is een uniek integraal concept om bestaande woningen duurzaam te renoveren. Uiteraard volgens de laatste wet-en regelgeving. We geven hierbij een integraal advies over de te gebruiken bouw- en installatiematerialen.

Dit concept is in samenwerking met Oosterberg, Wasco en onze Greenworks leveranciers ontwikkeld.
Met dit concept kunnen we bestaande (huur)woningen verduurzamen tot gasloos energieneutraal en is het concept uitermate geschikt voor versnipperd bezit.

De materialen, bouw en installatie, zijn 100% op elkaar afgestemd en worden samen aangeleverd in een Leanbox, klaar om verwerkt te worden.

Kantoren Label C.

Het Kantoren Label C concept verduurzaamt bestaande kantoren naar minimaal energielabel C.
Dit is namelijk verplicht vanaf 1 januari 2023. Hierbij zijn economisch verantwoorde maatregelen in kaart gebracht. Waarbij de meest haalbare technieken om de doelstelling te bereiken eenvoudig kunnen worden afgewogen.

Voor dit concept zijn logische economisch verantwoorde maatregelen in kaart gebracht, oftewel de meest haalbare technieken om de doelstelling te bereiken. Denk hierbij aan werkzaamheden aan de binnenkant van het gebouw, die meestal vergunningsvrij zijn. Een veel voorkomende maar verkeerde aanname is dat het voldoende is om alleen ledverlichting aan te brengen om label C te halen. Dat is echt niet zo. Daarvoor moeten er vrijwel altijd meerdere maatregelen genomen worden.

In dit concept zijn bouwkundige-, e- en w- installatie integraal bekeken. Je krijgt hiermee inzicht in de meest efficiënte verduurzamingsmaatregelen, onafhankelijk van het vakgebied. Door de strategische samenwerking binnen Greenworks kunnen we bouw- en installatie aanbieden.

Wil je meer weten over Greenworks?

Neem dan contact op