Advies

Greenworks levert naast een duurzaam assortiment bouw- en installatiematerialen voornamelijk advies. Denk hierbij aan één-op-één advies om op circulariteit en duurzaamheid te scoren bij selecties en aanbestedingen. Ook denken we graag met je mee over oplossingen rondom een afvalvrije bouwplaats en circulair loops.

Comaker en kennispartner

Greenworks is de ideale comaker en kennispartner bij jouw projecten. Zo denken we graag met je mee hoe we samen de ambities van opdrachtgevers kunnen invullen. Denk hierbij aan circulair en biobased bouwen maar ook hoe we afvalstromen kunnen reduceren. Wij denken in een circulaire loop, van afval naar grondstoffen maar ook in efficiënte bouwlogistiek. Wij hebben het duurzame bouwen in ons DNA zitten.

Daar lopen we al jaren mee voorop, uit de overtuiging dat het duurzamer moet en kan. We zijn de meewerkende partner waar je op kan terugvallen én die je de juiste richting toont.

We helpen je zo bij het garanderen van de laatste nieuwe normen. Met de laatste nieuwe, meetbare technieken. Ondersteund door kennis die in afstemming met de overheid is ontwikkeld. Zodat jij zeker weet dat je aan alle eisen voldoet.

Strategische kennissessies’

Er circuleren veel verschillende thema’s rond in de bouw. Tijdens de op maat samengestelde strategische kennissessies gaan we dieper in op de verschillende thema’s ofwel, begrijpen we elkaar en wijzen alle neuzen dezelfde kant op. Ook geven we gratis trainingen. Onze Greenworks Academy biedt thematrainingen en trainingen op maat. Meer informatie over onze trainingen vind je hier

 

 

Wil je meer weten over Greenworks?

Neem dan contact op